Νέα

ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 2Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ!

09 Νοεμβρίου 2011

Σε κεντρικούς κόμβους του λεκανοπεδίου πραγματοποιούμε επαναλαμβανόμενες  ενέργειες διανομής προσκλήσεων σε οδηγούς  για τη 2η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί απο τις 11-13 Νοεμβρίου 2011 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Οι επισκέπετες  της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να βρούν συγκεντρωμένες όλες τις λύσεις για τη μείωση του κόστους κατανάλωσης καυσίμου. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ενω υπάρχει ελευθερο parking 5.000 θέσεων στο εκθεσιακό κέντρο.

ΚΑΙ Η PIZZA FAN ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗ SMART MEDIA!

10 Οκτωβρίου 2011

Αλλη μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων εστίασης και delivery, η pizza FAN εμπιστεύεται πλέον τη δουλειά μας! Η νέα μας συνεργασία είναι η καλύτερη απόδειξη οτι η SMART MEDIA διαθέτει την οργάνωση και την υποδομή για να σχεδιάζει και να υλοποιεί τις πιο απαιτητικές καμπάνιες και ενέργειες διανομής εντύπων και διαφημιστικού υλικού.

Κυκλοφορεί η σχολική SMART CARD 2011-2012

27 Σεπτεμβρίου 2011

Με ενθουσιασμό υποδέχονται για πέμπτη συνεχή χρονιά γονείς και μαθητές τη σχολική

SMART CARD 2011-2012, που διανέμεται ηδη με τη φροντίδα

της SMARTMEDIA σε 100 περίπου σχολεία (όλων των βαθμίδων) των νοτίων προαστίων και σε βασικά εμπορικά σημεία.

Η υποδοχή της smartcard απο την εκπαιδευτική κοινότητα και η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι διαφημιζόμενες εκπαιδευτικές επιχειρήσεις την καθιέρωσαν ως ένα από τα πιο πρωτότυπα αξιόπιστα "συνεπή" και αποδοτικά εξειδικευμένα διαφημιστικά μέσα. Εξάλλου σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία η smartcard αποτελεί ενα ευχάριστο και αισιόδοξο μήνυμα στο ξεκίνημα της ημέρας των μαθητών και των γονιών τους!

Νέα συνεργασια με το George's steakhouse για τον μήνα Μάρτιο

10 Μαρτίου 2011

Σε νέα συνεργασία τον μήνα Μάρτιο προχώρησε η Smart Media, με το ιστορικό εστιατόριο George's steakhouse που βρίσκεται στην Μπιφτεκούπολη στην Γλυφάδα.

Η συνεργασία μας είχε κυρίως σαν στόχο την ανάπτυξη της υπηρεσίας delivery του εστιατορίου.

Ανανέωση της συνεργασίας της Smart Media με τις MUSSES και το 2011!

22 Δεκεμβρίου 2011

Πετυχημένη ήταν και η φετινή συνεργασία μας με τα καταστήματα MUSSES!

Το προγραμμα διανομής ήταν αποκλειστικά business2business και πραγματοποιήθηκε αρχες Δεκεμβρίου.

Και του χρόνου λοιπόν!

Νεα επιτυχημένη συνεργασία με την DNAlogy, το πρώτο ελληνικό εργαστήριο ανάλυσης DNA.

28 Δεκεμβρίου 2010

Η διαφημιστική καμπάνια της  DNAlogy European Center for Genetics and DNA Identification, πραγματοποιήθηκε το μήνα Δεκεμβριο του 2010 ενώ θα συνεχιστεί και τον καινούριο χρόνο.

Η καμπάνια της εταιρείας προέβλεπε διανομή εξειδικευμένων εντύπων έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων απευθυνόμενοι σε συγκεκριμένο κοινό.

Εφαρμόστηκε η person2person (χέρι-χέρι) μέθοδος διανομής.

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισαν οι δημοτικες εκλογες για την Smart Media.

15 Νοεμβρίου 2010

Με την τεχνογνωσία των στελεχών μας στην πολιτική διαφήμιση αλλά και με αισθημα ευθύνης απέναντι στους υποψηφιους που μας εμπιστευτήκαν για την πολιτική τους εκστρατεία, η Smart Media ολοκληρωσε με απολυτη επιτυχια τις διαφημιστικές της υπηρεσίες στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2010.

Πετύχαμε λοιπόν το διπλό στόχο που είχαμε θέσει πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου:

Πρώτον βοηθήσαμε τα μέγιστα- στο μεριδιο ευθυνης που μας αναλογούσε- ώστε οι υποψηφιοι που μας τιμησαν με την εμπιστοσύνη τους να πετύχουν στις εκλογές αυτες.

Δεύτερον σεβαστήκαμε τους πολιτες-ψηφοφόρους οι οποιοι επιζητουσαν έναν πολιτισμένο αγώνα των υποψηφίων.

Η Smart Media θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της σε δημοτικές παρατάξεις οι οποίες ασχολούνται ενεργά με την πόλη τους και τα προβλήματα της. Στόχος μας να αναδεικνύουμε τις θέσεις τους, τις δράσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο βοηθώντας και τους πολιτες να καταλάβουν ποιοι είναι εκείνοι που αξίζουν την ψήφο τους.

 

 

Μια νέα συνεργασία με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So Easy...

22 Ιουνίου 2010

Με ενέργειες διανομής των διαφημιστικών εντύπων τους εγκαινίασαν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY τη συνεργασία με το τμήμα smart DIRECT της εταιρείας μας.

Το νέο Ι.ΚΤΕΟ στον Κόμβο Κηφισίας μας εμπιστευτηκε την προβολή του

10 Ιουνίου 2010

Απο τις αρχές Ιουνίου ενα υπερσύγχρονο Ι.ΚΤΕΟ αρχισε να εξυπηρετεί τους οδηγούς ΙΧ αυτοκινήτων και φορτηγών στον κόμβο Κηφισίας. Η εταιρεία μας ανέλαβε τη διενέργεια επαναλαμβανόμενων διαφημιστικών ενεργειών με τη διανομή διαφημιστικών εντύπων σε κόμβους των βορείων προαστίων. Η αψογη εμφάνιση και η ευγένεια των διανεμητριών κέρδισαν εξ αρχής το ενδιαφέρον χιλιάδων οδηγών καθιστώντας επιτυχημένη και αποδοτική την καμπάνια των Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

Previous page Σελίδα
από 2 Next page