Νεα premium υπηρεσία εντυποδιανομής απο την smart media!

Νεα premium υπηρεσία εντυποδιανομής απο την smart media!

Με την premium υπηρεσία της Smart Media, tailor-smart, σας παρέχουμε την δυνατότητα για ακόμα πιο εξειδικευμένη και στοχευμένη διανομή των διαφημιστικών σας εντύπων.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται σε εκείνους που χρησιμοποιούν τα διαφημιστικά έντυπα ως το βασικό τους εργαλείο προβολής.

Απευθύνεται σε εκείνους που πιστεύουν ότι η συνεχής τους προβολή είναι αναπόφευκτη για το χτίσιμο ισχυρού πελατολογίου.

Απευθύνεται σε εκείνους που δίνουν περισσότερη σημασία στην ποιότητα και λιγότερη στην ποσότητα.

Απευθύνεται σε εκείνους που προτιμούν να πληρώσουν κάτι παραπάνω για να έχουν την ευκαιρία να εισπράξουν παραπάνω.

Η υπηρεσία tailor – smart χρησιμοποιείται από την εταιρεία μας εδώ και 7 χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Για παράδειγμα:

Χτυπάμε κουδούνι  στην κύρια είσοδο και εισερχόμαστε στην πολυκατοικία. Σε κάθε ξεχωριστή είσοδο αφήνουμε κάτω από την πόρτα το έντυπο σας, μέσα στο κάθε διαμέρισμα.

Εφόσον δεν μπορούμε να εισέλθουμε στην πολυκατοικία θα αφήνουμε τα έντυπα σας σε ξεχωριστά γραμματοκιβώτια στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Εάν δεν έχει ξεχωριστά γραμματοκιβώτια θα αφήνουμε 2 το πολύ 3 φυλλάδια (σε πολυκατοικίες άνω των 10 διαμερισμάτων) στην κεντρική είσοδο του κτιρίου.

Όσον αφορά τις εταιρείες πάντα προσπαθούμε να μπούμε μέσα στα γραφεία και να δώσουμε χέρι –χέρι σε όλους τους εργαζόμενους.  Εφόσον δεν μπορέσουμε λόγω θυρωρού να εισέλθουμε σε εταιρεία με 50 εργαζομένους και πάνω την καταγράφουμε και επανερχόμαστε διαφορετική μέρα μοιράζοντας στην είσοδο των εργαζομένων.

Η tailor –smart premium υπηρεσία μας προσφέρει  μεγάλη οικονομία φυλλαδίων σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να μοιραστούν εντελώς στοχευμένα. Άρα προσφέρει την ευκαιρία να μοιραστούν πολύ περισσότερα φυλλάδια στον στόχο τους απ’ ότι οι πιο απλές εντυποδιανομές.  Επιπλέον είναι μια υπηρεσία που μπορεί να συνδυάσει διαφορετικές μεθόδους διανομής για το βέλτιστο αποτέλεσμα ύστερα από δική μας πρόταση.

Επικοινώνησε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πιο αναλυτικά για την συγκεκριμένη  premium υπηρεσία και τις διαφορές  της με τις υπόλοιπες.door-to-door

 

About The Author