Διανομή φυλλαδίων για τον Κάνδαυλο

Διανομή φυλλαδίων για τον Κάνδαυλο

διανομη φυλλαδιων κανδαυλος

Διανομη φυλλαδιων για το ψητοπωλείο Κάνδαυλος

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεργαζόμαστε με το γνωστο ψητοπωλειο Κάνδαυλος που βρισκεται στην πλατεια κεραμεικου στο Γκάζι.

Έχουμε αναλάβει την διανομη φυλλαδιων του με την μέθοδο του door to door.

Πως πραγματοποιούμε την door to door διανομή φυλλαδίων;

Καταρχήν πρόκειται για την πιο απαιτητική μέθοδο διανομής φυλλαδίων, στην οποία απασχολούνται ειδικά επιλεγμένα group διανεμητών και κυρίως διανεμητριών.

Με ευγένεια και υπομονή αναφέρουν την εταιρεία για λογαριασμό της οποίας μοιράζουν το έντυπο και ζητούν να τους επιτραπεί η είσοδος σε πολυκατοικίες με περισσότερα από έξι νοικοκυριά. Στόχος μας είναι η διανομή του εντύπου σας να γίνεται στην πόρτα κάθε διαμερίσματος.
Η μέση επιτυχία εισόδου κυμαίνεται σε ένα ποσοστό γύρω στο 30% και κυμαίνεται ανάλογα με τη φυσιογνωμία της περιοχής.
Σε περιπτώσεις ανάρτησης σχετικού απαγορευτικού οι διανεμητές-τριες δεν επιχειρούν να εισέλθουν. Αφήνουν το έντυπο σας στα γραμματοκιβώτια (ή στην είσοδο της πολυκατοικίας). Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση άρνησης εισόδου.

Πότε πρέπει να κάνω door to door την διανομη φυλλαδιων μου;

Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιοχές που η διανομή mailbox δεν επαρκεί λόγω της φυσιογνωμίας των κτιρίων (μεγάλο ποσοστό πολυκατοικιών άνω των 5 ορόφων σε σχέση με το συνολικό αριθμό κτιρίων π.χ. Δήμος Αθηναίων, Δήμος Πειραιά, Δήμος Νέας Σμύρνης, Δήμος Παλαιού Φαλήρου, Δήμος Ζωγράφου, Δήμος Γαλaτσίου κ.α.

#kandavlos

#smartmedia

FACEBOOK LINKEDIN TWITTER INSTAGRAM

About The Author