Κάνε restart με διανομη φυλλαδιων σε απίστευτα χαμηλές τιμες!

Κάνε restart με διανομη φυλλαδιων σε απίστευτα χαμηλές τιμες!

Έχεις επιχείρηση και αναρωτιέσαι ποιος είναι ο αποδοτικότερος τρόπος διαφήμισης ώστε να κάνεις restart και να ανεβάσεις τις πωλήσεις σου; Είναι η διανομη φυλλαδιων ένας από αυτούς; Ή να επενδύσω σε digital καμπάνιες;

Ως επιχειρηματίες  σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές: ποιος είναι ο αποδοτικότερος τρόπος, ώστε να διαφημίσω την επιχείρησή μου χωρίς να πετάξω τα χρήματά μου; Πόσο εστιασμένη μπορεί να είναι μια διαφήμιση; Πώς να εμπιστευτώ κάποιον; Έχω ένα φυσικό κατάστημα και μάλλον θα σταματήσει το lockdown αρχές Απρίλη.  Θα ξαναέρθουν από μονοι τους οι παλιοί μου πελάτες; Και νέους; Πώς θα τους βρώ; Μήπως θα χρειαστώ περισσότερους πελάτες τώρα που το εισόδημα των περισσoτέρων μίκρυνε; Πώς θα κάνω το restart; Με διανομη φυλλαδιων ή καλύτερα να κάνω διαφήμιση στο facebook;

Σου έχουμε την απάντηση για το τι χρειάζεσαι να αυξήσεις τις πωλήσεις σου!

Είτε έχετε κάποιο κατάστημα γρήγορης εστίασης είτε παρέχετε υπηρεσίες εκπαίδευσης και αθλησης, είτε εμπορεύεστε αγαθά όπως ρούχα, παιχνίδια, είδη σπιτιού. Είναι σίγουρο λοιπόν πως λόγω των συνεχόμενων lockdowns αναρωτιέστε πώς θα είναι η επόμενη μέρα. Πώς θα μπορέσετε να ξανακερδίσετε πίσω όλους τους πελάτες σας και πώς θα μπορέσετε να βρείτε καινούριους.

Ο συνδυασμός διαφημιστικών εργαλείων είναι η λύση, η βέλτιστη marketing στρατηγική που πρέπει να έχει οποιοδήποτε brand/επιχείρηση. Γιατί η κάθε marketing στρατηγική μας βοηθάει να στοχεύσουμε διαφορετικά κοινά με διαφορετική κάθε φορά προσέγγιση. Από την μία έχουμε offline εργαλεία όπως παραγωγή και διανομή φυλλαδίων, διαφημίσεις σε περιοδικά, ραδιόφωνα κ.α. Από την άλλη έχουμε online μέσα όπως social media, google ads, στρατηγικές SEO κ.α.

Ποια είναι η βέλτιστη στρατηγική όμως όταν δεν έχω απεριόριστο budget ώστε να συνδυάσω όλα αυτά;

Η λύση είναι να επιλέξω σύμφωνα με την στρατηγική μου τα μέσα εκείνα που θα στοχεύσουν ακριβώς το κοινό που θέλουμε για να μην ξοδεύω χρήματα χωρίς ανταπόδοση.

Η διανομη φυλλαδιων είναι ο βέλτιστος τρόπος προβολής μιας επιχείρησης που έχει φυσικό κατάστημα για να κάνει το restart. Τα βασικά της πλεονεκτήματα είναι ότι στοχεύεις απόλυτα γεωγραφικά μέχρι και σε επίπεδο γειτονιάς, είναι (συγκριτικά με αυτό που παίρνεις πίσω) οικονομική διαδικασία για να κάνεις brand awareness (να σε μάθει ο κόσμος δηλαδή) και βέβαια με τις κατάλληλες ενέργειες φέρνει ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα.

Ποιες είναι οι κατάλληλες ενέργειες για να με βοηθήσει η διανομη φυλλαδιων να κάνω το πολυπόθητο restart;

  1. Επιλέγεις να συνεργαστείς με μια διαφημιστική εταιρεία που παρέχει την υπηρεσία αυτή και όχι με κάποιο πιτσιρικά που θα πάει για το χαρτζιλίκι του, με αμφίβολα αποτελέσματα.
  2. Επιλέγεις μια εταιρεία όμως με χρόνια πείρας, σταθερούς και αυστηρά επιλεγμένους διανομείς και επόπτες με τεχνογνωσία και μεράκι. Μια εταιρεία που θα σε ενημερώνει επί της ουσίας για την εξέλιξή της διανομής σου, για να μαθαίνεις ακριβώς πως επενδύονται τα χρήματά σου. Μια εταιρεία συνεργάτη που θα καταλαβαίνει τις δυνατότητες της εντυποδιανομής ως αποτελεσματικού διαφημιστικού μέσου και όχι μια εταιρεία που θα παρέχει υπηρεσίες μόνο price -oriented με αμφίβολης ποιότητας αποτελέσματα.
  3. Ο σχεδιασμός του εντύπου να είναι απλός, καλαίσθητος με ξεκάθαρο το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης , αυτό δηλαδή που την διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό. Το στοιχείο εκείνο που προτρέπει τον καταναλωτή να αγοράσει τα προϊόντα της.
  4. Ένα σοβαρό sales promotion, ίσως με κάποιο κουπόνι προσφοράς πάνω στο φυλλάδιο ώστε να κάνουμε και πιο μετρήσιμα τα αποτελέσματα της εντυποδιανομής.

Γι’ αυτό λοιπόν σας παρέχουμε ένα πακέτο προσφοράς που θα κάνει πιο προσιτή την διανομη φυλλαδιων και θα μπορέσετε έτσι να γνωρίσετε τα οφέλη της για την επιχείρησή σας.

restart με διανομη φυλλαδιων

Απευθυνθείτε λοιπόν σε έως και 30.000 δυνητικούς σας πελάτες στην περιοχή σας, ακριβώς γύρω από το κατάστημα σας μόνο με 390 ευρώ!!!

  • Η προσφορά περιλαμβάνει:
  1. δημιουργία μακέτας
  2. Εκτύπωση 10.000 Α5 flyers διπλής όψης σε 130gr velvet 4χρωμία
  3. Διανομή smart mailbox σε 10.000 νοικοκυριά
  • Η προσφορά δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ
  • Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30/4/2021 (η αποδοχή της).
  • Οι δυνητικοί πελάτες υπολογίστηκαν με μ.ο. 3 άτομα ανά νοικοκυριό.

Τηλεφωνήστε μας, στείλτε μας email, ελάτε από τα γραφεία μας, χρησιμοποιήστε όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί, προκειμένου να κερδίσετε αυτήν την φανταστική προσφορά και να μάθετε από πρώτο χέρι τα πλεονεκτηματα της διανομής φυλλαδίων και στην δική σας επιχείρηση!

Facebook

Instagram

Twitter

Linked in

About The Author