Πώς η διανομη φυλλαδιων βοήθησε άμεσα συνεργάτη μας να μεγαλώσει τον αριθμό των πελατών του στο Χαιδαρι;

Πώς η διανομη φυλλαδιων βοήθησε άμεσα συνεργάτη μας να μεγαλώσει τον αριθμό των πελατών του στο Χαιδαρι;

Στο παρακάτω κείμενο θα σας παρουσιάσουμε πώς η διανομη φυλλαδιων στο Χαιδαρι βοήθησε το μιcro cafe να αυξήσει τις καθημερινές του παραγγελίες.

Πώς φέρνουμε αποτελέσματα με την μέθοδο της εντυποδιανομης σε επιχειρήσεις καφεστίασης;

Σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως αυτό του καφέ, είναι δύσκολο να καταφέρεις να ξεχωρίσεις. Είναι δύσκολο να κερδίσεις νέους πελάτες που να απολαμβάνουν καθημερινά τον καφέ τους και τα υπόλοιπα προϊόντα που τους προσφέρεις. Γι΄ αυτό στην Smart media προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια όταν σχεδιάζουμε τις εντυποδιανομές που υλοποιούμε για café , εστιατόρια και επιχειρήσεις delivery.

Καταρχήν βλέπουμε και καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια στην διανομη φυλλαδιων και στην διαφήμιση γενικότερα έχουμε την πειρα να τις γνωρίζουμε, πριν καν μας τις αναφέρει ο ίδιος ο συνεργάτης μας!

Έπειτα θέτουμε από κοινού συγκεκριμένους στόχους. Σε ποιούς απευθυνόμαστε, ποιό είναι το κοινό μας με βάση το διαφημιζόμενο προιόν. Στην συνέχεια με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και τα σωστά εργαλεία υλοποιούμε την διαφημιστική καμπάνια στοχευμένα και αποτελεσματικά! Το report διανομής είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας και απαραίτητο εργαλείο που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια της συνεργασίας.

Το case study του μιcro cafe: διανομη φυλλαδιων B2B και mailbox στο Χαιδαρι

Έτσι έγινε λοιπόν και με το μιcro cafe που συνεργαστήκαμε πρόσφατα για την διανομη φυλλαδιων του στο Χαιδαρι. Κατάλληλα group διανεμητριών και διανεμητών απευθύνθηκαν σε κάθε κατάστημα, γραφείο, επιχείρηση και επαγγελματικό χώρο που βρήκαν σε επιλεγμένες εμπορικές οδούς κάθε περιοχής. Μοίρασαν με ευγένεια και υπομονή χέρι με χέρι τον καλαίσθητο έντυπο κατάλογο του καταστήματος, σε επαγγελματίες και εργαζόμενους. Όπως κάθε φορά τα τελευταία 2 χρόνια τηρήσαμε όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον covid-19.

Τί έκανε την διαφορά στην συγκεκριμένη διανομη φυλλαδιων;

Κλειδί για τα αποτελέσματα που είχε η διανομή του καταλόγου ήταν ότι καλούσαμε τους δυνητικούς πελάτες να δοκιμάσουν τον εξαιρετικό καφέ του καταστήματος και να παραγγείλουν τα υπόλοιπα προϊόντα του. Εφόσον ήταν ήδη πελάτες τους ευχαριστούσαμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Με αυτόν τον τρόπο προσέγγισης ξεχωρίσαμε από τον ανταγωνισμό. Δεν αφήναμε απλά το έντυπο, παροτρυναμε κιόλας τους καταναλωτές να αναλάβουν δράση, να δοκιμάσουν, παραγγείλουν κ.ο.κ.

Επιπλέον να σημειώσουμε ότι η διανομη των φυλλαδιων πραγματοποιήθηκε και στις κατοικίες του Χαιδαριου. Έτσι δεν έμειναν παραπονεμένοι όσες και όσοι θέλουν να απολαμβάνουν τον καφέ, τα snacks ή ένα ελαφρύ γεύμα στο σπίτι τους. Είτε εργάζονται από το σπίτι είτε απλά γιατί θέλουν έναν απολαυστικό καφέ φτιαγμένο από χέρια που γνωρίζουν τα μυστικά για να το πετύχουν.   

Στη Smart media δεν μοιράζουμε απλώς φυλλάδια! Διαφημίζουμε τους πελάτες μας. Τους βοηθάμε να αυξήσουν τις παραγγελίες και τις πωλήσεις τους σε όλα τα κανάλια που χρησιμοποιούν.

Αν σας ενδιαφέρει τα φυλλάδια σας να γίνονται διαφημιστικά εργαλεία και η δαπάνη σας επένδυση επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το δικό σας project!

Έντυπος κατάλογος του μιcro cafe στο Χαιδάρι