Πώς τα καταστήματα ΓΚΟΥΦΗ ΣΤΑΡ αύξησαν τις πωλήσεις τους με την εντυποδιανομη του καταλόγου τους;

Πώς τα καταστήματα ΓΚΟΥΦΗ ΣΤΑΡ αύξησαν τις πωλήσεις τους με την εντυποδιανομη του καταλόγου τους;

Η αλυσίδα καταστημάτων ΓΚΟΥΦΗ ΣΤΑΡ επανήλθε δυναμικά φέτος τις απόκριες! Πραγματοποίησε εντυποδιανομή έναν πολυσέλιδο πλήρη κατάλογο με πρωτότυπο layout περιοδικού γεμάτο με αποκριάτικες στολές και φυσικά ….παιχνίδια.

Την εντυποδιανομη την ανέλαβε εξολοκλήρου η ομάδα της Smart Media.

Πώς διανεμήθηκε ο κατάλογος των Γκούφη Σταρ;

Οργανώσαμε λοιπόν μια εκτεταμένη εντυποδιανομη χέρι με χέρι. Στόχος μας να φτάσει ο κατάλογος απευθείας στα χέρια του φανατικού κοινού του: Μέσω των γονέων τους στα παιδιά των δημοτικών σχολείων, νηπιαγωγείων αλλά και παιδικών σταθμών.  

Πού πραγματοποιήθηκε η εντυποδιανομη;

Χιλιάδες γονείς και παιδιά  στις περιοχές της Γλυφάδας, Βούλας, Ελληνικού, Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Αγίου Δημητρίου, Δάφνης, Υμηττού, Βύρωνα, Νέου Κόσμου, Αγίου Αρτεμίου, Παγκρατίου, Κουκακίου, Ταύρου,  Πετραλώνων, Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης βρήκαν στις σελίδες του πολύχρωμου καταλόγου τις πιο όμορφες πρωτότυπες, ευφάνταστες ιδέες για την αποκριάτικη μεταμφίεσή τους.

Πέτυχε τον διαφημιστικό της στόχο η εντυποδιανομη στα σχολεία;

Η καμπάνια που πραγματοποιήθηκε έξω από τα σχολεία με όλα τα μέτρα προστασίας, πέτυχε το στόχο της: να αυξήσει την επισκεψιμότητα στα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας στην Άνω Γλυφάδα,  τη Δάφνη, το Εμπορικό Κέντρο Athens Heart στον Ταύρο αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας googystar.gr . Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του όγκου πωλήσεων της αλυσίδας.

Φυσικά κάτι που βοήθησε τα μέγιστα στην απόδοση της καμπάνιας ήταν το γεγονός ότι τα καταστήματα ΓΚΟΥΦΗ ΣΤΑΡ με slogan «λίγο πριν το παϊδάκι πάρε και ένα παιχνιδάκι» προσέφεραν 40% έκπτωση στην αγορά παιχνιδιού, !

Αν θέλετε λοιπόν και εσείς να οργανώσετε την επόμενη στοχευμένη καμπάνια σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.96.45.203

Έντυπος κατάλογος Γκούφη Σταρ