ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

Πώς πραγματοποιείται η διανομή στα εμπορικά σημεία;

Καταρχήν όταν λέμε εμπορικά σημεία εννοούμε όλα εκείνα τα σημεία που συγκεντρώνονται πολλά καταστήματα λιανικής και άρα πολύς κόσμος για να ψωνίζει. Μπορεί να είναι πλατείες όπως π.χ Νεας Σμύρνης, πεζόδρομοι όπως η Χαιμαντα στο Χαλάνδρι ή η Λ.Αγγ. Μεταξά στην Γλυφάδα. Επίσης με δεδομένο ότι υπάρχει άδεια μπορούμε και στα κλειστά shopping malls όπως στο The mall ή το metro mall. Τα σημεία αυτά θεωρούνται ιδανικά και για promotion.

Η διανομή πραγματοποιείται χέρι με χέρι σε επιλεγμένους ανθρώπους  ανάλογα το target group της επιχείρησης. Έτσι οι έμπειροι διανομείς μας μπορούν και στοχεύουν ανθρωπογεωγραφικά στο κοινό που ακριβώς θέλετε χωρίς να σπαταλάμε φυλλαδια-άρα διαφημιστικά μηνύματα- σε ανθρώπους που δεν θα ενδιαφέρονται για το προιόν ή την υπηρεσία σας. Για την ενδυνάμωση του μηνύματος είναι σκόπιμη η χρήση μπλούζας-καπέλου με το λογότυπο της επιχείρησης.

Ποιές είναι οι καλύτερες μέρες και ώρες για διανομή στα εμπορικά σημεία;

Ιδανικές ημέρες και ώρες διεξαγωγής είναι το απόγευμα της Παρασκευής ή το πρωινό του Σαββάτου και φυσικά σε περιόδους με έντονη αγοραστική κίνηση. (Γιορτές, εκπτώσεις).

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

    [Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.]