ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Αρχή έγινε

…την άνοιξη του 2003. Ως τριτοετείς φοιτητές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ιδρύσαμε τη Smart Media με έδρα… που αλλού, το σπίτι μας… χωρίς μάλιστα να διαθέτουμε γκαράζ!

Αφορμή στάθηκε η συνεργασία με μια μεγάλη αλυσίδα αθλητικών ειδών που μας έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξουμε ένα πρωτοποριακό διαφημιστικό μέσο για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς: τα mobile billboards, κινητές διαφημιστικές φωτιζόμενες πινακίδες ρυμουλκούμενες από τετρακίνητα οχήματα.

Παράλληλα τρέξαμε και τις πρώτες καμπάνιες εντυποδιανομής και άλλες πρωτότυπες προωθητικές ενέργειες.

iliopoulos-ilias-andreas

Έκτοτε

…κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, οι γνώσεις μας εμπλουτίστηκαν, πιστοποιήθηκαν,   η εμπειρία μας μεγάλωσε το ίδιο και το πελατολόγιο μας, ακριβώς  γιατί διαπιστώσαμε το κενό και ταυτόχρονα την ανάγκη που υπήρχε για αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες έντυπης προβολής και επικοινωνίας.

Δημιουργήσαμε μια εταιρεία που  έχει την επιστημονική γνώση για την δύναμη του διαφημιστικού μέσου που παρέχει, την εμπειρία και τον εξοπλισμό που απαιτείται για να σχεδιάζει και να υλοποιεί αποδοτικές καμπάνιες με συγκεκριμένη στόχευση και ανταπόκριση.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι έχουμε δίπλα μας μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζετε μαζί μας τις ίδιες αρχές και αξίες.  Όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε με μεράκι και επαγγελματισμό κάθε νέα πρόκληση συνεργασίας. Μαζί απολαμβάνουμε την επιτυχία και όλοι  μαζί το ψάχνουμε αν κάτι πάει στραβά. Είναι και αυτό άλλωστε μέσα στο παιχνίδι. Όποιος δεν το παραδέχεται απλά δεν είναι ειλικρινής.

Όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για δημιουργία και εξέλιξη.  Κάθε τι το  ΝΕΟ μας αναζωογονεί. Δεν μας φοβίζει δεν μας ξεβολεύει. Γι’ αυτό και η θορυβώδης είσοδος της ψηφιακής διαφήμισης και των social media αποτέλεσε για την ομάδα μας μια νέα πρόκληση. Ένα νέο εργαλείο. Μας βρήκε έτοιμους να το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε ακόμη πιο αποτελεσματική  την direct καμπάνια μιας επιχείρησης. συνδυάζοντας με τον βέλτιστο τρόπο, έντυπα και ψηφιακά μέσα επικοινωνίας με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στο μήνυμά σας.

Αν έχετε φτάσει να διαβάζετε αυτές τις γραμμές σημαίνει ότι και εσείς το ψάχνετε λίγο παραπάνω. Μάλλον έχουμε πολλά να συζητήσουμε και πιο πολλά να πραγματοποιήσουμε. Μαζί.

Ας επικοινωνήσουμε

Ηλίας Ηλιόπουλος
MA στην Πολιτική Eπικοινωνία

ilias@smartmedia.com.gr

Ανδρέας Ηλιόπουλος
ΜΑ in Communication & International Marketing

andreas@smartmedia.com.gr

apple