SOCIAL MEDIA MARKETING

SOCIAL MEDIA MARKETING

Γνωρίζεις τι είναι τα social media και ξέρεις ότι είναι ένας πολύ δυνατός και ανερχόμενος τρόπος επικοινωνίας με δυνητικούς σου πελάτες;

Γνωρίζεις όμως ποια είναι η συγκεκριμένη στρατηγική που θα ακολουθήσεις ώστε να δημιουργήσεις μια πετυχημένη καμπάνια που θα ακολουθεί τους στόχους της επιχείρησής σου;

Γνωρίζεις πως μπορείς να κάνεις το κοινό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όχι μόνο να ακούσει το μήνυμα σου αλλά να το διαδώσει και να το μοιραστεί με τους φίλους του;

Γνωρίζεις τους τρόπους να κάνεις ελκυστική την ανάρτηση του περιεχομένου σου;

Γνωρίζεις  πως θα αυξήσεις τo brand awareness  της επιχείρησης σου, τους αφοσιωμένους fans και πώς θα τους πείσεις να προβούν σε μία ενέργεια (πχ εγγραφή σε newsletter, αγορά προϊόντος κοκ);

Αυτά και πολλά περισσότερα απάντησε η ομάδα της Smart Media και παρουσιάζει τις υπηρεσίες της στο digital marketing.

Στόχος μας είναι να εξειδικευόμαστε συνεχώς ώστε να παρέχουμε και στην  πιο μικρή επιχείρηση την δυνατότητα  να έχει μια στοχευμένη, πρωτότυπη και value for money παρουσία στα social media και το διαδίκτυο.

Η σωστή ενεργοποίηση στα social media αυξάνει το brand awareness της επιχείρησης,  δίνει ώθηση στις πωλήσεις και στην αλληλεπίδραση με το καταναλωτικό κοινό, ενισχύοντας την σχέση εμπιστοσύνης με τους υπάρχοντες πελάτες.

SETUP SERVICES

Μελετάμε, συμβουλεύουμε και αναπτύσσουμε προτεινόμενες στρατηγικές για την δημιουργία περιεχομένου και την ανάπτυξη πλάνου αναρτήσεων.

Ανοίγουμε και δημιουργούμε σελίδα για κάθε επιλεγμένο Social Media Network (SMN). Εισάγουμε πληροφορίες και δημιουργούμε κατάλληλο εικαστικό για το καθένα.

CONTENT WRITING

Δημιουργούμε αυθεντικό, ευφάνταστο και έξυπνο περιεχόμενο για τις σελίδες σου στα δύο δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook & Instagram! Πώς θες να προβάλλονται τα posts που κάνεις στους πελάτες σου; Για να το απαντήσουμε αυτό πρώτα θα σε ακούσουμε.

Αν ενδιαφέρεσαι μάθε περισσότερα για την διαδικασία!

FACEBOOK ADS

Αφού εξασφαλίσουμε ένα δυνατό περιεχόμενο ύστερα θα πρέπει να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Το budget δεν είναι απεριόριστο και πλέον τα posts προβάλλονται σε πολύ μικρό αριθμό μελών αν δεν είναι χορηγούμενα.

Αναλύουμε, ταυτίζουμε και αξιολογούμε στοιχεία από τα Google™ Analytics και τα Facebook Insights ώστε να μεγιστοποιήσουμε τους στόχους μας και να διαχειριστούμε έξυπνα και στοχευμένα το διαθέσιμο budget.

 

GOOGLE ADS

Με την χρήση των Google Ads θα πετύχουμε άμεση, μετρήσιμη και ελέγξιμη προβολή τόσο στη μηχανή αναζήτησης της Google™ όσο και στις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες (δίκτυο εμφάνισης). Οι πελάτες θα σε βρίσκουν ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στην Google αυτά που προσφέρεις. Με την ενεργοποίηση των διαφημίσεων η επιχείρησή σου θα αρχίσει να κερδίζει άμεσα επισκέπτες, οι οποίοι στην συνέχεια θα μετατραπούν σε πελάτες & έτσι θα αποκτήσεις έσοδα. Η επένδυση της διαφήμισης είναι αναλογική. Όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο περισσότεροι θα είναι και οι πελάτες που θα έρθουν και  τόσα περισσότερα θα είναι και τα έσοδά σου.

Εικαστικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής των σελίδων και των posts των Social Media.

Δημιουργούμε πρωτότυπο περιεχόμενο, που προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού.

Διαχειριζόμαστε με τον πιο αποδοτικό τρόπο μικρά ή μεγάλα budgets, με στόχο το μεγαλύτερο δυνατό ROI (Return On Investment) και επιτυγχάνουμε:

Υψηλά Conversion Rates

Χαμηλότερο κόστος απόκτησης  νέων πελατών

Περισσότερες και πιο ποιοτικές ευκαιρίες προβολής

Μεγαλύτερη δραστηριοποίηση του κοινού στα social media

Αύξηση της Online Κοινότητάς σου (Fans, Followers,…)

Αύξηση του Customer Loyalty

Εξειδικευόμαστε συνεχώς και ενημερωνόμαστε για τις αλλαγές και τις νέες τάσεις στα social media και το διαδίκτυο.

Έχουμε την τεχνογνωσία τόσο στο offline όσο και στο online marketing. Συνδυάζουμε αυτήν την γνώση σε έντυπα και ψηφιακά μέσα για να πετύχουμε τους στόχους της διαφημιστικής σου καμπάνιας.