Νέα συνεργασία για την Smart Media με την ΕΛΕΤΑΕΝ

Νέα συνεργασία για την Smart Media με την ΕΛΕΤΑΕΝ

Πώς μοιράστηκαν 40.000 διαφημιστικα φυλλαδια στον σταθμό του Συντάγματος

📣Την Παρασκευή 3 & το Σάββατο 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό project για την Ελληνική Επιστημονική Ένωση για την Αιολική Ενέργεια (ΕΛΕΤΑΕΝ).

🎯Στόχος της ήταν η ενημέρωση του επιβατικού κοινού για τα οφέλη και την συνεισφορά της αιολικής ενέργειας στο περιβάλλον και την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

👉Για να επιτευχθεί ο στόχος επιλέχθηκε η διανομή ενημερωτικού έντυπου υλικού μέσα στον σταθμό στο Σύνταγμα, όπου δεκάδες χιλιάδες επιβάτες περνούν καθημερινά.

👉Η διανομή πραγματοποιήθηκε σε διαφορετικά ηλικιακά κοινά και διαφορετικές κοινωνικές ομάδες:

Την Παρασκευή απευθυνθήκαμε κυρίως σε εργαζόμενους και επαγγελματίες, ενώ το Σάββατο κυρίως σε νέους ανθρώπους και ανθρώπους μέσης ηλικίας που είχαν βγει για τα ψώνια τους και την βραδινή τους έξοδο.

👉Συνολικά πετύχαμε τον στόχο μας αφού:

✅Δεκάδες χιλιάδες έντυπα διανεμήθηκαν χέρι με χέρι στους επιβάτες, οι οποίοι πήραν αναλυτική πληροφορία όχι μόνο μέσω του εντύπου αλλά και σκανάροντας το QR code που είχε πάνω στο έντυπο.

✅Αυξήθηκε η αναγνωρισιμότητα της ΕΛΕΤΑΕΝ, όχι μόνο μέσα από το έντυπο αλλά και από την ενδυμασία του προσωπικού με logo και δυνατό σλόγκαν της Ένωσης.

✅Αρκετοί έδειξαν ενδιαφέρον και έκαναν ένα είδους engagement-κοντοστάθηκαν να το διαβάσουν, το έβαλαν στην τσάντα τους, μετέφεραν την πληροφορία στην παρέα τους, μας ρώτησαν.

😊Εμείς στην Smart Media είμαστε περήφανοι που εδώ και 20 χρόνια, μπορούμε με συνέπεια να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε διαφημιστικές καμπάνιες, σύμφωνα με τις ανάγκες των συνεργατών μας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

👉Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα διαφημιστικά εργαλεία, είτε digital marketing tactics είτε παραδοσιακα printed media όπως ειναι τα διαφημιστικα φυλλαδια, τα posters κ.ο.κ είτε guerilla outdoor media για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του κοινού και να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους!

Αν θες να συζητήσουμε και το δικό σου πετυχημένο project👇

https://smartmedia.com.gr/contact/