διανομη φυλλαδιων αθηνα ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

διανομη φυλλαδιων αθηνα εισοδος κτιριου

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος διανομής όταν απευθυνόμαστε σε διαχειριστές πολυκατοικιών;

Γνωρίζοντας εκ των προτέρων τον ακριβή αριθμό των κτιρίων ανά Δήμο ή δημοτική κοινότητα όπως και των αριθμό των ορόφων μπορούμε να υλοποιήσουμε καμπάνιες που απευθύνονται σε διαχειριστές πολυκατοικιών με ένα ή δυο έντυπα ανά κτίριο που διανέμονται στην είσοδο ή το κοινόχρηστο γραμματοκιβώτιο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν πρόκειται για διανομη φυλλαδιων στην αθηνα.

Γιατι στην Αθηνα αφενος είναι τεράστιες οι πολυκατοικιες και εξοικονομούμε αρκετα έντυπα. Αφετέρου οι μεγάλες πολυκατοικίες αποτελούν ποιοτικό υποψήφιο πελάτη για μια επιχείρηση που εμπορεύεται π.χ πετρέλαιο.

Σε ποιες επιχειρήσεις ταιριάζει η διανομη 1-2 εντύπων σε εισόδους κτιρίων;

Είτε όμως για διανομη φυλλαδιων στην αθηνα είτε για οποιαδήποτε άλλη περιοχη η οικονομική διανομή σε εισόδους κτιρίων ενδείκνυται για: παροχή υπηρεσιών κοινόχρηστης φύσης, εταιρείες διαχείρισης, προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης, απολυμάνσεων, καθαρισμού, πυροσβεστήρων, κηπουρών, κεντρικών συστημάτων ασφαλείας, κ.α.

Επίσης ενδείκνυται για οποιαδήποτε επιχείρηση στοχεύει σε brand awareness θέλοντας ταυτόχρονα να κάνει οικονομία στα φυλλάδια που μοιράζει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πόσα κτίρια και πολυκατοικίες βρίσκονται στην περιοχή-χες που εξυπηρετείτε.

FACEBOOK

INSTAGRAM

LINKEDIN

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

    [Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.]