Η διαδικασία είναι απλή!

Προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη με το χαμηλότερο δυνατό κόστος έχουμε σχεδιάσει και ακολουθούμε μια συγκεκριμένη διαδικασία για social media marketing ως προς την εξυπηρέτηση σου:

  1. Με την έναρξη της συνεργασίας μας συμπληρώνουμε από κοινού ένα brief . Σε αυτό θα αναφέρεται το target group της επιχείρησης σου, ο στόχος που θα θέσουμε για την social media καμπάνια μας, το ύφος του περιεχομένου που θα προβάλλουμε, κάποια ιδιαίτερα προϊόντα ή υπηρεσίες που θα προωθήσουμε περισσότερο κ.ο.κ.
  2. Ορίζουμε τον υπεύθυνο από την ομάδα της Smart Media που αναλαμβάνει την δημιουργία περιεχομένου στο λογαριασμό σας.
  3. Ο δημιουργός περιεχομένου σε συνεργασία με τον marketer και τον γραφίστα διαμορφώνουν την στρατηγική των posts της επιχείρησης σας σε βάθος ενός μήνα σύμφωνα πάντα με όσα έχουμε ορίσει από κοινού.
  4. Αφού λοιπόν διαμορφώσει τα συμφωνηθέντα posts, σου  τα στέλνει προς έγκριση μέσω email . Έχεις  τη δυνατότητα μέχρι μια αλλαγή (σε κάθε post) δωρεάν.  Η επικοινωνία γίνεται κατευθείαν με τον account manager για την αμεσότερη ανταπόκριση μέσω e-mail ή messenger. Σε κάθε περίπτωση έχεις διαθέσιμο και τηλέφωνο επικοινωνίας με την εταιρεία μας.
  5. Αφού τρέξει η καμπάνια σου τον πρώτο μήνα, 10 μέρες πριν την λήξη του στέλνεις στον υπεύθυνο του λογαριασμού: υλικό (φωτογραφίες, video κ.α. προσφορές, τυχόν διαγωνισμούς ή εκδηλώσεις) που θέλεις να συμπεριληφθούν στην καμπάνια του επόμενου μήνα.
  6. Μέσα σε 10 μέρες ετοιμάζουμε το περιεχόμενο των posts  που θα είναι έτοιμα να τρέξουν τον επόμενο μήνα και να προσελκύσουν νέους πελάτες πάντα σε συνδυασμό με μια στοχευμενη διαφήμιση στα social media.
  7. Σε περίπτωση που δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο για την παραπάνω διαδικασία μην ανησυχείς! Δημιουργούμε για εσένα το πε ριεχόμενο και αρκεί μόνο η έγκρισή σου για να δημοσιευθεί.
  8. Στο τέλος κάθε σύμβασης (3μηνης, 6μηνης, 12μηνης) λαμβάνεις report  με τις βασικές μετρήσεις από την κίνηση του λογαριασμού σου Εν τω μεταξύ ανά πάσα στιγμή μπορείς μέσα από τον λογαριασμό σου  να παρακολουθείς τις μετρήσεις και εφόσον διαπιστώσεις κάποια ανάγκη για αλλαγή να είμαστε σε θέση να την εφαρμόσουμε.
  9. Για οποιαδήποτε αλλαγή επικοινωνείς  2 ημέρες νωρίτερα από την έναρξη των δημοσιεύσεων για να την έγκαιρη παραμετροποίηση του post που επιθυμείς.

FACEBOOK/ LINKED IN/ TWITTER/ INSTAGRAM