ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΕ 5 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΕ 5 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ!

  1. ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ

Τηλεφωνικά, μέσω skype ή και κατ’ ιδίαν ακούμε τι ακριβώς χρειάζεστε. Σε ποιους απευθύνεστε και τι θέλετε να καταφέρετε με την διαφημιστική σας προβολή.

  1. ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΥΜΕ ΠΛΑΝΟ

Αφού καταλάβουμε τους στόχους σας, καταρτίζουμε από κοινού το διαφημιστικό σας πρόγραμμα : πότε είναι η καλύτερη περίοδος  να πραγματοποιηθεί, σε ποια περιοχή, με πόσα έντυπα , με ποιο τρόπο κ.ο.κ. Πάντα αποφασίζουμε (είτε αυτό είναι εντυποδιανομή είτε η digital παρουσία σας) με γνώμονα την άμεση ανταπόκριση του καταναλωτή.

  1. ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ

Εφόσον επιθυμείτε αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την εκτύπωση του εντύπου σας : Η μακέτα δημιουργείται από την συνεργασία του γραφίστα και του κειμενογράφου με στόχο το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Ή εκτύπωση γίνεται με κριτήριο την ποιότητα στο χαρτί και το χρώμα – και το καλύτερο- χωρίς να δίνετε μια περιουσία! (Εφόσον δεν επιθυμείτε να δημιουργήσουμε για εσάς το φυλλάδιό σας κάνουμε skip το βήμα 3 και πάμε κατευθείαν στο 4!)

  1. ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ

Παραλαμβάνουμε τα έντυπά σας 2 ημέρες πριν την έναρξη της διανομής. Εξειδικευμένος επόπτης στη συνέχεια με σύγχρονα εποπτικά μέσα, με σταθερό, εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνουν να διανείμουν τα διαφημιστικά σας φυλλάδια σύμφωνα με όσα έχουμε συζητήσει και πάντα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  1. ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ

Στο τέλος της διανομής λαμβάνετε ένα αναλυτικό report με τον χάρτη της περιοχής που πραγματοποιήθηκε η διανομή, πόσα φυλλάδια διανεμήθηκαν και τυχόν σχόλια που προέκυψαν από τους δυνητικούς σας πελάτες κατά την διάρκεια της διανομής. Σε αυτό το στάδιο περιμένουμε και την δική σας  εκτίμηση για την ανταπόκριση του κοινού ώστε να ενισχύσουμε τα θετικά σημεία της καμπάνιας και να βελτιώσουμε τυχόν αδυναμίες της. 

About The Author